SEO-TEKSTER MED BID OG VID – SEO-TEKST, DER SÆLGER!

Book en professionel SEO-tekst-forfatter og få søgemaskineoptimeret webtekst, som sparker ROI!

Søger du en professionel SEO-tekst-forfatter, som leverer gennemarbejdede SEO-tekster, der både giver dig mere synlighed på Google og flere kunder, er du kommet til det helt rigtige sted.

Hos SEOBITCH & Co går vi op i kvalitet, så når du bestiller SEO-tekst hos os, er du sikret, at du får velskrevet, relevant indhold til dit website, som udover at være søgemaskineoptimeret også er fyldt med substans, som giver værdi – og dermed mere salg – til de mennesker, der besøger din hjemmeside.

Vi leverer ikke “traditionel” SEO-tekst (som typisk er en omgang hurtigskrevet og intetsigende søgeords-proppet tekst) men garanterer dig gennemarbejdet og velkomponeret webtekst, som både sikrer, at dit website får gode placeringer i søgeresultaterne og leverer maksimalt på User Experience og konvertering.

MED EN SEO-TEKST-FORFATTER FRA SEOBITCH & CO FÅR DU WEBTEKST, SOM:

 • Bliver skrevet specifikt til din hjemmeside – på baggrund af grundig research
 • Har fokus på din målgruppe – og sikrer, at du rammer den
 • Bygges op omkring primære og sekundære søgeord – og semantik
 • Er fyldt med relevans om specifikt din forretning og dine produkter/ydelser
 • Er gennemarbejdet og velskrevet af en professionel skribent
 • Har substans og giver mening og værdi til de besøgende på websitet
 • Holder på de besøgende og nedsætter din Bounce Rate
 • Øger din hjemmesides synlighed i de organiske søgeresultater på Google
 • Hjælper din virksomhed til at fremstå professionel, seriøs og troværdig

Du får de webtekster, du betaler for…

Der findes mange leverandører indenfor området ”billig SEO-tekst”. Både freelance skribenter og store bureauer udbyder billige webtekster som en del af online markedsføringspakken, men den hårde konkurrence på priserne har desværre den effekt, at mange timelønnede skribenter går på akkord med kvaliteten og leverer på kvantiteten.

Kort sagt sprøjtes der billige SEO-tekster ud til kunderne rundt omkring, men som med de fleste andre produkter får man jo som regel, hvad man betaler for. Spørgsmålet er så blot, om du kender forskellen på kvaliteten af de billige SEO-tekster og de webtekster, der bliver gennemarbejdet og skrevet med engagement og dedikation – og om du er klar over, hvad forskellen gør for konverteringerne på din hjemmeside og for din sides placeringer i søgeresultaterne på Google?

SEO-tekst og Bounce Rate

Den hurtigproducerede SEO-tekst er typisk et miks af søgeord, fyldord og varm luft, og selvom teksten er proppet med de rigtige Keywords, er resultatet oftest en landingsside, som hverken fanger brugerens interesse eller siger særlig meget relevant om produktet eller virksomheden, som siden ellers skulle forestille sig at repræsentere.

Er du heldig, kan sådan en side måske trække trafik til dit website, men hvis resultatet er, at den besøgende hurtigt forlader siden igen og vender tilbage til Googles søgeresultater, sker der det, der kaldes et ”bounce”. Et bounce påvirker din websides placering i søgeresultaterne i negativ retning, fordi Google registrerer hvert et bounce og den tid, der går, fra brugeren går ind på din side, til han/hun forlader den igen.

Det er det, der kaldes ”Bounce Rate”, og du kan læse meget mere om de negative virkninger, som disse bounces har for dine placeringer i søgeresultaterne, på siden om Google-optimering.

Få søgemaskineoptimeret webtekst – som gør dig og Google glade

Hos SEOBITCH & Co har vi rykket de billige SEO-tekster op ved rødderne, og vi dyrker kun søgemaskineoptimeret webtekst, som er velskrevet, vedkommende og målrettet. Skrevet ud fra indsigt i din forretning, dine konkurrenter og din målgruppe – og fyldt med relevans og substans, så dine besøgende bliver hængende, Google bliver glad og du får flere penge i kassen!

Vores SEO-tekst-forfattere ved og har respekt for, at teksterne til dit website er en investering i din forretning, så når du vælger SEOtekst fra os, investerer du i et gennemarbejdet produkt, som bliver skabt med det ene formål for øje: At hæve niveauet på din digitale markedsføring og give din virksomhed optimal online synlighed og omsætning.

Strategien for SEO-tekster

Før vores SEO-tekst-forfatter kaster sig over arbejdet med at skrive dine SEO-tekster, lægger vi en SEO-strategi i tæt samarbejde med dig. Strategien er en vigtig del af det samlede produkt, det er simpelthen vores måde at kvalitetssikre vores webtekster på, og vi leverer ingen SEO-tekst uden først at have været denne proces igennem.

Trin, som indgår i strategien for SEO-tekst:

 • Vi indkredser din målgruppe og den adfærd, der kendetegner dine potentielle kunder, når de er i research- og købsprocessen
 • Vi kigger på, hvor meget trafik du får til dit website i dag
 • Vi undersøger, hvor og hvordan dit website rangerer på de søgeord, der er vigtige for dine kerneydelser/produkter
 • Vi vurderer, hvordan niveauet af det nuværende indhold på din hjemmeside er
 • Vi ser på, hvor hård konkurrencen er på det marked, som er dit, samt hvem der er dine største konkurrenter – og hvad de gør, der virker eller ikke virker

Og endelig afklarer vi sammen med dig, hvilke nye sider du skal have (eller hvilke eksisterende sider du skal have søgemaskineoptimeret din webtekst på), for at SEO-teksterne kan hjælpe dig til at opnå de bedste placeringer i Googles søgeresultater. Det er ikke nødvendigvis alle siderne på dit website, som skal søgemaskineoptimeres, og under alle omstændigheder hjælper vi dig til at starte med dem, der er de vigtigste for din forretning og indtjening her og nu.

Søgeordsanalyse

Næste trin er en søgeordsanalyse. Her tager vi afsæt i vores research og den strategi, vi har lagt sammen med dig og bruger forskellige værktøjer for at finde frem til de søgeord, der er allermest relevante for, at du kan opnå de ønskede resultater med SEO-teksterne på dit website.

Når vi udvælger søgeordene, sker det med hensyntagen til såvel den konkurrence, der er på søgeordet, som den relevans ordet har for din virksomheds fortjeneste. Du vil opleve, at vi har meninger om, hvad der er bedst at optimere på, men du er naturligvis selv med til at beslutte hvilke ord og sider, vi skal arbejde videre på.

SEO-teksterne til dit website

Når vi har været hele researchprocessen igennem og aftalt fokussøgeord, emner og sider med dig, er fundamentet for arbejdet med SEO-teksterne på plads. Du kan nu læne dig tilbage og nyde, at du har professionelle folk på opgaven, og mens du læner dig tilbage, vil din SEO-tekst-forfatter fra SEOBITCH & Co fordybe sig i skriveprocessen og folde alle sine talenter ud.

Alt efter aftale bliver dine SEO-tekster – inklusiv Title tags og Meta descriptions – herefter implementeret på dit website eller fremsendt til dig, så du selv kan lægge dem op.

Resultatet bliver med garanti noget, der hjælper dit website frem i søgeresultaterne på Google, genererer trafik til dit website og giver dig flere kunder.

Tag et stort skridt nærmere toppen af søgeresultaterne allerede i dag – Kontakt din SEO-tekst-forfatter her!

Vil du hellere skabe gode webtekster med de ressourcer, I har indenfor virksomheden, så lærer vi jer meget gerne hvordan:
Kontakt os for en-til-en-rådgivning fra en SEO-tekstforfatter eller book et SEO-tekst kursus