SEO PÅ LANDINGSSIDER – ET KURSUS FOR DIG, DER VIL SPARE PÅ DIT ADWORDS-SPEND

Skru ned for AdWords spend og op for konverteringsraten med kurset ”SEO på landingssider”

Bruger I formuer på spend til Google AdWords? Er spend’et så stort, at I jævnligt må skrue ned for ikke at sprænge markedsføringsbudgettet?

Viser data fra Analytics, at I har:

  • Høj CTR men lav konverteringsrate
  • Et tidsforbrug på landingssiderne i den lave ende
  • En høj Bounce Rate

Svarer du ja til noget af det ovenstående, er det højst sandsynligt, at I bruger formuer på Google AdWords for at sende folk ind på landingssider, der performer dårligt. Det kan naturligvis også være, at jeres AdWords-annoncer ikke er optimeret mod de korrekte Keywords, men i langt de fleste tilfælde er det landingssiderne, den er gal med.

Det er ikke unormalt, at små og mellemstore virksomheder har den slags udfordringer med deres AdWords-budgetter og landingssider – faktisk er det noget, man ret ofte ser, når man arbejder med online marketing. Men sådan behøver det ikke at være, og har man først været på kurset “SEO på landingssider”, går der sport i at gøre det bedre.

Når SEA og SEO går hånd i hånd, opstår der sød musik på landingssiden

Kurset ”SEO til landingssider” er et kursus for alle, der arbejder med AdWordsannoncering og vil lære at benytte de bedste SEO-teknikker til bedre online markedsføring og konverteringsoptimering.

Kurset tilrettelægges ud fra din virksomheds aktuelle behov og udfordringer, og deltagerne bliver introduceret til mange af de samme ting som ved det SEO-tekstkursus, du kan læse om, hvis du følger linket her. Dog er kurset SEO på landingssider specifikt målrettet AdWords-nørder og andre, som arbejder med SEA, og tager udgangspunkt i jeres eksisterende data fra AdWords og Analytics.

Vi fokuserer på landingssiderne for jeres AdWordskampagne og arbejder med optimering af de konkrete landingssider på websitet/webshoppen.

Målet er at skabe klik, der konverterer, og midlet er at bygge landingssider, som får højere kvalitetsresultat, mere trafik og flere kunder ud af de besøgende.

Lad SEOBITCH & Co hjælpe jer med en målrettet SEO-indsats på landingssiderne for jeres AdWordskampagne