SEO & AI - kursus i SEO og ChatGPT

Kursus: Hands on SEO-tekst med ChatGPT – Lær at bruge ChatGPT til din SEO

På kurset ”Hands on SEO-tekst med ChatGPT” lærer du at bruge kunstig intelligens til din on-site SEO

Om kurset Hands on SEO-tekst med ChatGPT

Kurset ”Hands on SEO-tekst med ChatGPT” er et intensivt heldagskursus for dig, som vil lære, hvad SEO er, og hvordan du bruger SEO i arbejdet med dine hjemmesidetekster.

Kurset er målrettet dig, som er webmaster, journalist eller webkommunikatør med eget website og dig, som har ansvar for vedligehold og optimering af en virksomheds website – og arbejder med webtekst eller er i gang med en uddannelse indenfor journalistik, kommunikation og medier.

Indhold på kurset Hands on SEO-tekst med ChatGPT

På kurset ”Hands on SEO-tekst med ChatGPT” får du en indføring i de grundlæggende discipliner indenfor søgemaskineoptimering, så du forstår, hvad det handler om, og hvad der skal til, for at et website placerer sig godt i søgeresultaterne på Google.

Du lærer de basale ting ift. at lave on site SEO på go’ gammeldags menneskemaner – herunder, hvordan du finder frem til de rigtige søgeord og konkurrencen på dem – og når fundamentet er på plads, bygger vi ovenpå med kunstig intelligens.

Du lærer at benytte ChatGPT til dit tekstarbejde, så du efter kurset mestrer kunsten at fodre robotten med de helt rigtige informationer og spørgsmål, så den kan være din ven og hjælper, når du skriver hjemmesidetekster.

Kort sagt lærer alt, hvad du har brug for, for at kunne skrive SEO-tekster, der virker på Google – og du lærer at gøre brug af ChatGPT til din on-site SEO-indsats. Lige fra søgeordsanalyse til færdig webtekst med alt, hvad dertil hører af Title tags, Meta description, H-tags, Alt-tags og opsætning af Body Text.

Kurset er bygget op som en workshop med undervisning i grundlæggende SEO og selvstændige øvelser med og uden ChatGPT, så du har hands on hele dagen igennem – og får masser af umiddelbart omsættelig viden med dig hjem.

Lær at bruge ChatGPT til at skrive SEO-tekster

For nemhedens skyld – og for, at du ikke skal til at investere i dyre betalingsløsninger – benytter vi den gratis version af ChatGPT.

Praktisk om Hands on SEO-tekst med ChatGPT

SEO-kurset Hands on SEO-tekst med ChatGPT afholdes over en enkelt dag i tidsrummet kl. 10 – 15.

Deltagerantal pr. hold hos foreninger o.lign. er max. femten personer.
In-house SEO-kurser afholdes med det antal deltagere, I ønsker; dog min. to personer.

Har du andre ønsker eller behov, finder vi en løsning, som passer til dem.

Kontakt SEOBITCH & Co. for et tilbud i dag – og lær at bruge kunstig intelligens til jeres SEO-tekster nu.