SEO & AI - kursus i SEO og ChatGPT

Kursus: SEO & AI – Lær at bruge ChatGPT til din SEO

På kurset ”SEO og AI” lærer du at bruge kunstig intelligens til din on-site SEO

AI – Kunstig intelligens er over os – og den er kommet for at blive!

Hvad det betyder for din fremtid som SEO-tekstforfatter, kan vi endnu kun gisne om, men en ting er sikkert: Hvis du læner dig tilbage nu, bliver du overhalet indenom inden i morgen, så hvorfor ikke sætte dig op på tigerens ryg og tage styring med robotterne i dag?

Kurset SEO og AI

Kurset ”SEO og AI” er et intensivt heldagskursus, hvor vi laver on-site SEO og bruger AI/kunstig  intelligens til tekstforfatning. Det er målrettet dig, som er webmaster, journalist eller webkommunikatør med eget website og dig, som har ansvar for vedligehold og optimering af en virksomheds website – og arbejder med webtekst eller måske er i gang med en uddannelse indenfor journalistik, kommunikation og medier.

Indhold på kurset om AI og on-site SEO

På kurset ”SEO og AI” lærer du de basale ting ift. at lave on site SEO på go’ gammeldaws menneskemaner – og så skal du lære kunsten at fodre robotten ChatGPT med de rigtige informationer og spørgsmål, så den kan blive din ven og hjælper, når du skriver tekster til websites.

Du lærer alt, hvad du har brug for, for at kunne skrive SEO-tekster, der virker på Google – og du lærer at gøre brug af AI/kunstig intelligens til din on-site SEO-indsats. Lige fra søgeordsanalyse til færdig webtekst med alt, hvad dertil hører af Title tag, Meta description, H-tags, Alt-tags og opsætning af Body Text.

Kurset er bygget op som en workshop med undervisning i grundlæggende SEO og selvstændige øvelser med og uden AI/kunstig intelligens, så du har hands on hele dagen igennem – og får masser af umiddelbart omsættelig viden med dig hjem.

Lær at bruge ChatGPT til at skrive SEO-tekster

For nemhedens skyld – og for, at du ikke skal til at investere i dyre betalingsløsninger – tager vi på kurset “SEO og AI” udgangspunkt i brugen af ChatGPT (og extensions til denne), og vi bruger den gratis version.

Praktisk om SEO-kurset SEO og AI

SEO-kurset SEO og AI afholdes over en enkelt dag i tidsrummet kl. 10 – 15.

Deltagerantal pr. hold hos foreninger o.lign. er max. femten personer.
In-house SEO-kurser afholdes med det antal deltagere, I ønsker; dog min. to personer.

Har du andre ønsker eller behov, finder vi en løsning, som passer til dem.

Kontakt SEOBITCH & Co. for et tilbud i dag – og lær at bruge kunstig intelligens til jeres SEO-tekster nu.