OPLÆG OM SEO TIL NETVÆRKSARRANGEMENTER, MORGENMØDER, GÅHJEMMØDER & FYRAFTENSMØDER

SEO-oplæg til netværksarrangementer, morgenmøder og fyraftensmøder

AFHOLD ET ARRANGEMENT MED INDHOLD OG LÆRING – BOOK DOBBELT-OPLÆGGET “SEO: KING & QUEEN”!

Oplægget ”SEO: King & Queen” er ideelt til dig, som vil inspirere og motivere deltagerne med indhold og læring, når du arrangerer og afholder netværksarrangement,
morgenmøde eller fyraftensmøde/gåhjemmøde for medlemmer eller medarbejdere.

OM OPLÆGGET ”SEO: KING & QUEEN”

Content is King – og linkbuilding er dronningen bag kongeindholdet!

Hvad er ”godt indhold”, når du vil skrive tekst, der får et website til tops i søgeresultaterne på Google? Og hvad gør du, når du har fyldt hjemmesiden med gode webtekster og andet lækkert content, sitet teknisk kører som smurt – men stadig ikke placerer sig blandt topresultaterne?

– Få svarene, når SEOBITCH’en & LINKMAGIKEREN serverer toptunede oplæg om SEO til netværksarrangementet, morgenkaffen eller fyraftensmødet!

LINKMAGIKEREN & SEOBITCH’EN

I perioden 2015 – 2016 arbejdede jeg, Helle-Monika Hobbs, AKA SEOBITCH, tæt sammen med Nico Rezvani, AKA Linkmagikeren, på SEO-teamet hos et af Danmarks mest velrenommerede online marketingbureauer, Webjuice, i København.

Siden er vi begge gået selvstændige, og udover vores konsulentopgaver med SEO-ydelser til vores kunder afholder vi begge SEO-kurser og oplæg indenfor hvert vores spidskompetenceområde på SEO-fronten; Nico med Linkbuilding og jeg (Helle-Monika) med et- og todages-kurser i søgemaskineoptimering for virksomheder, foreninger, uddannelsesinstitutioner, forbund og organisationer landet over.

DOBBELT-OPLÆG OM SØGEMASKINEOPTIMERING

Med oplægget ”SEO: King & Queen” forener vi vores kompetencer i form af to separate oplæg, som sammenlagt giver et rigtigt godt indblik i og afsæt til at kaste sig over online marketing-disciplinen, SEO.

Mit (Helle-Monikas) oplæg har særligt fokus på, hvad der skal til, for at dine tekster klarer sig godt i kampen om de attraktive pladser på side et i søgemaskinerne – herunder hvad der skal til, for at dit content bliver fyldestgørende, relevant og måske endda værd at dele – mens Nicos oplæg koncentrerer sig om, hvad der så herefter skal til udefra i form af gode links – herunder hvad der kendetegner gode links, hvilke typer links, du skal holde dig langt fra – og ikke mindst, hvordan du så skaffer de gode backlinks, som hjælper dit website til tops på Google.

De to oplæg serveres med gnist og gejst og giver deltagerne et rigtig godt afsæt til at komme i gang med SEO/søgemaskineoptimering – eller måske gå i gang med at optimere på det, de troede var godt SEO-arbejde!

PRAKTISK OM OPLÆGGET ”SEO: KING & QUEEN”

MÅLGRUPPE:

Oplægget ”SEO: King & Queen” er målrettet netværksarrangementer, morgenmøder, gåhjemmøder og fyraftensarrangementer, hvor deltagerne har en interesse i at få brugbar og straks-omsættelig viden om søgemaskineoptimering af egne eller andres websites med sig hjem.

VARIGHED:

Oplægget ”SEO: King & Queen” strækker sig over tre timer; hvert oplæg varer 75 minutter, og der er indlagt en pause á 30 minutter imellem de to oplæg.

PRIS OG BOOKING:

Oplægget ”SEO: King & Queen” koster kr. 9.000,- ex. moms. Hertil kommer transport samt eventuelle udgifter til overnatning.

For mere info, forespørgsler og booking, send en mail via kontaktformularen her, så ringer vi dig op.