AFHOLD ET ARRANGEMENT MED INDHOLD OG LÆRING

OPLÆG OM SEO TIL NETVÆRKSARRANGEMENTER, MORGENMØDER, GÅHJEMMØDER & FYRAFTENSMØDER

Her på siden finder du to forskellige SEO-oplæg, som er ideelle for dig, som vil inspirere og motivere deltagerne med indhold og læring, når du arrangerer og afholder netværksarrangement, morgenmøde eller fyraftensmøde/gåhjemmøde for medlemmer eller medarbejdere.

SEO: SØG, OG DU SKAL FINDES!

SEO-oplæg_Workshop

En lille workshop med indføring i søgeanalyser og rank tracking.

Perfekt til arrangementer for alle, der arbejder med webtekst og websites.

Varighed: 2,5 time

Hvordan finder dine respektive kunder frem til dig, hvis de går på Google og søger efter det, de har behov for, der?

Dukker du op på side et på ”de rigtige søgetermer”, eller ligger du godt gemt for alle og enhver på en plads 500 i søgeresultaterne?

På workshoppen ”SEO: Søg, og du skal findes!” vender vi det gamle ordsprog lidt på hovedet og bevæger os ind på Googles enemærker for at søge din hjemmeside frem og se, hvor den helt præcis placerer sig på de søgeord og søgetermer, du ønsker at blive fundet på.

Og så skal du søge. Efter søgeord. Og søgefraser. Og spørgsmål. For forudsætningen for, at du kan findes af dem, du skal lave forretning på, er, at du ved, hvad de søger efter, hvilke ord de bruger, og hvilke spørgsmål de søger svar på, samt – ikke mindst – hvem du er i konkurrence med på de søgeord, der er allermest potentiale i for dig.

Workshoppen giver dig et lille indblik i, hvilke faktorer, der gør sig gældende, når man laver en søgeordsanalyse – og hvorfor søgeordsanalysen er en absolut nødvendighed; en af grundstenene, når man laver On Site SEO.

Den faciliteres af Helle-Monika Hobbs, AKA SEOBITCH, og du vil undervejs arbejde sammen med nogle af de andre deltagere, mens I bliver introduceret til nogle effektive og gratis online tools, som du efterfølgende kan bruge til at optimere – og holde opsyn med virkningen af – din SEO-indsats.

PRAKTISK OM OPLÆGGET ”SEO: SØG, OG DU SKAL FINDES!”

MÅLGRUPPE:

Oplægget ”SEO: Søg, og du skal findes!” er en workshop, som er målrettet netværksarrangementer, hvor deltagerne har en interesse i at få brugbar og straks-omsættelig viden om det helt grundlæggende arbejde indenfor søgemaskineoptimering med sig hjem.

VARIGHED:

Oplægget ”SEO: Søg, og du skal findes!” strækker sig over to-enhalv time, og der er indlagt en pause á 30 minutter.

PRIS OG BOOKING:

Oplægget ”SEO: Søg, og du skal findes!”  koster kr. 6.000,- ex. moms. Hertil kommer transport samt eventuelle udgifter til overnatning.

For mere info, forespørgsler og booking, send en mail via kontaktformularen her.

SEO – DOBBELTOPLÆG

SEO-oplæg til netværksarrangementer, morgenmøder og fyraftensmøder

En lille workshop med indføring i SEO-tekst og link building.

Perfekt til arrangementer for alle, der arbejder med webtekst, websites og outreach.

Varighed: 3 timer

Content is King – og linkbuilding er dronningen bag kongeindholdet!

Hvad er ”godt indhold”, når du vil skrive tekst, der får et website til tops i søgeresultaterne på Google? Og hvad gør du, når du har fyldt hjemmesiden med gode webtekster og andet lækkert content, sitet teknisk kører som smurt – men stadig ikke placerer sig blandt topresultaterne?

– Få svarene, når SEOBITCH’en & LINKMAGIKEREN serverer toptunede oplæg om SEO til netværksarrangementet, morgenkaffen eller fyraftensmødet!

LINKMAGIKEREN & SEOBITCH’EN

 

I perioden 2015 – 2016 arbejdede jeg, Helle-Monika Hobbs, AKA SEOBITCH, tæt sammen med Nico Rezvani, AKA Linkmagikeren, på SEO-teamet hos et af Danmarks mest velrenommerede online marketingbureauer, Webjuice, i København.

Siden er vi begge gået selvstændige, og udover vores konsulentopgaver med SEO-ydelser til vores kunder afholder vi begge SEO-kurser og oplæg indenfor hvert vores spidskompetenceområde på SEO-fronten; Nico med Linkbuilding og jeg (Helle-Monika) med et- og todages-kurser i søgemaskineoptimering for virksomheder, foreninger, uddannelsesinstitutioner, forbund og organisationer landet over.

DOBBELT-OPLÆG OM SØGEMASKINEOPTIMERING

 

Med oplægget ”SEO: King & Queen” forener vi vores kompetencer i form af to separate oplæg, som sammenlagt giver et rigtigt godt indblik i og afsæt til at kaste sig over online marketing-disciplinen, SEO.

Mit (Helle-Monikas) oplæg har særligt fokus på, hvad der skal til, for at dine tekster klarer sig godt i kampen om de attraktive pladser på side et i søgemaskinerne – herunder hvad der skal til, for at dit content bliver fyldestgørende, relevant og måske endda værd at dele – mens Nicos oplæg koncentrerer sig om, hvad der så herefter skal til udefra i form af gode links – herunder hvad der kendetegner gode links, hvilke typer links, du skal holde dig langt fra – og ikke mindst, hvordan du så skaffer de gode backlinks, som hjælper dit website til tops på Google.

De to oplæg serveres med gnist og gejst og giver deltagerne et rigtig godt afsæt til at komme i gang med SEO/søgemaskineoptimering – eller måske gå i gang med at optimere på det, de troede var godt SEO-arbejde!

PRAKTISK OM OPLÆGGET ”SEO: KING & QUEEN”

 

MÅLGRUPPE:

Oplægget ”SEO: King & Queen” er målrettet netværksarrangementer, morgenmøder, gåhjemmøder og fyraftensarrangementer, hvor deltagerne har en interesse i at få brugbar og straks-omsættelig viden om søgemaskineoptimering af egne eller andres websites med sig hjem.

VARIGHED:

Oplægget ”SEO: King & Queen” strækker sig over tre timer; hvert oplæg varer 75 minutter, og der er indlagt en pause á 30 minutter imellem de to oplæg.

PRIS OG BOOKING:

Oplægget ”SEO: King & Queen” koster kr. 9.000,- ex. moms. Hertil kommer transport samt eventuelle udgifter til overnatning.

For mere info, forespørgsler og booking, send en mail via kontaktformularen her, så ringer vi dig op.