LÆR AT SKRIVE SEO-TEKST PÅ ET SEO-TEKST-KURSUS Á EN ELLER TO DAGE

På et SEO-tekst kursus fra SEOBITCH & Co fokuserer vi på on site SEO.

SEO-tekst-kurset udbydes både som åbne kurser med tilmelding direkte hos os (scroll ned til bunden af siden her og se mere), samt som In-house-kurser for medarbejdere hos diverse virksomheder og ikke mindst som tilbud fra forskellige kursusudbydere såsom fagforbund, foreningsfællesskaber og uddannelsesinstitutioner.

På SEO-tekst-kurset á en dag lærer du og/eller dine medarbejdere eller kursister at lave gode, målrettede tekster, der virker i søgemaskinerne.

På SEO-tekst-kurset á to dage lærer du og/eller dine medarbejdere eller kursister både at lave gode, målrettede tekster, der virker i søgemaskinerne og, at arbejde med Google Search Console, diverse plugins og Rank Tracking, ligesom der mellem de to kursusdage vil være hjemmearbejde, som vi følger op på og giver feedback på på andendagen.

Du, som deltager, får en grundig indføring i alt, hvad der skal til, for at finde de rigtige søgeord og emner – og herefter forfatte og opsætte web-tekster, som gør en kæmpe forskel for din hjemmesides synlighed på Google. Kort sagt får du et intensivt kursus i at lave SEO-tekser, som både trækker mere trafik ind på sitet OG sælger varen til de besøgende.

Alle, der deltager på et SEO-tekst kursus fra SEOBITCH & Co får målrettet undervisning, sparring og rådgivning til selv at skrive:

 • SEO-tekster, som giver bedre placeringer på Google
 • SEO-tekster, som er relevante og vedkommende for potentielle kunder
 • SEO-tekster, som sælger og gør en mærkbar forskel for den virksomhed, der får dem på hjemmesiden!

HVORFOR LÆRE AT SKRIVE SEO-TEKST?

Mange virksomheder og organisationer bruger mindre formuer på at få skrevet SEO-tekster udefra – til trods for at have både marketingfolk og dygtige kommunikatører in house. Men hvorfor egentlig betale et bureau for SEO-tekster, når du/I selv sidder med alle guldkornene i virksomheden?

Hos SEOBITCH & Co leverer vi ingen SEO-tekster, før vi har haft fingrene dybt nede i materien og sat os grundigt ind i den virksomhed, som skal have teksten på websitet. Vi skriver meget gerne teksterne for – eller i samarbejde med – vores kunder, men nyder også at afholde SEO-tekst-kurser for vores kunder, fordi vi ved, at de bedste tekster er dem, man får, når man bruger de interne ressourcer og den guldgrube af viden, som man naturligt har in house.

Kort sagt findes der ingen bedre SEO-tekster end dem, man får, når man bruger det bedste materiale – og da det bedste materiale ligger lige for i virksomheden/organisationen, er der masser af omsætning at hente i at bruge det!

Google Search Console – SEO-kursus
Lær at skrive SEO-tekst på en dag

BOOK ET IN-HOUSE SEO-TEKST KURSUS OG LÆR:

 • De grundlæggende faktorer omkring SEO og Google
 • Best practice og typiske fejl, når man skriver SEO-tekst
 • At bruge H-tags optimalt i søgemaskineoptimeringen
 • At lave en søgeordsanalyse
 • At udvælge ”de rigtige” søgeord og emner til dit content
 • At finde og besvare relevante spørgsmål
 • At lave Snippets, der virker (Snippets er det, der vises på søgeresultatsiden/Google)
 • At arbejde strategisk med dine tekster, så de både rykker i søgeresultaterne og er vedkommende for de mennesker, der læser dem.

Omdrejningspunktet er udarbejdelsen af søgemaskineoptimeret indhold til websitet, og undervisningen er tilrettelagt, så deltagerne bliver klædt på med alle forudsætninger til efterfølgende at kunne varetage disse opgaver.

Alt efter niveau, deltagerantal og webteksternes omfang afholdes et In-house SEO-tekstkursus over en-to kursusdage á seks timers varighed, og med mindre andet aftales, foregår undervisningen på virksomhedens adresse.

Såfremt det ønskes, kan kurset endvidere indeholde alt fra opstart med SEO-strategi over undervisning i SEO-tekstskrivning til afslutning med korrekturlæsning, feedback og eventuelt videre handlingsplan.

OBS: Infotainmentgaranti! Alle SEO-tekst kurser leveres af Helle-Monika Hobbs AKA SEOBITCH.
AKA Levende og rutineret underviser, som formidler “det tørre stof” med en smittende gejst og energi, der gør det sjovt at lære!

ET SEO-TEKST KURSUS ER SÆRLIGT VELEGNET FOR:

 • Webredaktører og Webmasters
 • Online marketing managers & Online marketing assistenter
 • Copy writers, PR- og Kommunikationsmedarbejdere
 • Journalister og freelanceskribenter
 • Iværksættere
 • Dig, der driver en lille eller mellemstor virksomhed
 • Dig, der udbyder kurser for selvstændige og freelancere
 • Dig, der udbyder kurser til medlemmer af en fagforening
 • Dig, der hyrer gæsteundervisere ind til de studerende
Søgeadfærd og Click Through Rate - SEO-tekst-kursus

ER ET KURSUS I SEO-TEKST NOGET FOR DIG/JER?

Google Search Concole – SEO-kursus
 • Driver du enkeltmandsvirksomhed uden det store budget til online marketing?
 • Driver du en større virksomhed eller en afdeling, som har investeret i SEO, men ikke fået resultater ud af investeringen?
 • Har du en marketingafdeling med masser af ressourcer – som trænger til et brush up på SEO-kompetencerne?
 • Har du dygtige PR-folk med masser af kommunikationsuddannelse og erfaring – men kun lidt kendskab til søgemaskineoptimering i praksis?
 • Har du en webshop fyldt med varer – men en masse produktsider med genbrugte tekster?
 • Har du et website fyldt med flotte billeder og ord – som hverken giver dig trafik eller kunder?
 • Har du fyldt dine webtekster med en masse søgeord – men stadig kun dårlige placeringer i søgeresultaterne?
 • Har du godt med trafik til websitet – men en Bounce Rate, der er tæt på deprimerende?

Svarer du ja til noget af det ovenstående, ér et SEO-tekst kursus absolut noget for dig og/eller dine medarbejdere…

SEO-TEKST-KURSUS ANBEFALINGER – DET SIGER DELTAGERNE:

Positiv feedback, begejstrede tilbagemeldinger og glade kursusdeltagere, som anbefaler SEOBITCH’ens SEO-tekst-kursus, er noget af det, vi samler på og lever af. Se nogle af de tilbagemeldinger, der strømmer ind, her:

Foreningsfællesskabet Ligeværd har anvendt Helle-Monika som underviser i kurset, ”Hands-on SEO-tekst”, som vi har udbudt til vores medlemmer.

Det var en god kombination af teori og Hands On. Kommentarerne fra deltagerne var, at de hurtigt fandt en tydelig rød tråd, hvor det blev tydeligere og tydeligere at se, hvad SEO er og hvordan man kan bruge den nye viden. De fik masser af gode tools, som de i høj grad kan anvende videre i arbejdet med SEO.

Helle-Monika er en meget levende underviser, der ved, hvad hun taler om. I det hele taget et hammer godt kursus, som jeg klart kan anbefale alle at tage på, hvis de vil blive dygtigere til SEO.

– Tina Navne, Arrangementskoordinator hos Foreningsfællesskabet Ligeværd

Tak for en rigtig fed dag med formidling i øjenhøjde og konkrete tools, jeg kan tage med videre i mit arbejde.

– Stine Hjulmann, Communications & Marketing Consultant hos Agri Nord

I dag har været en god dag. En rigtig god dag. En dag, der var fyldt med spændende input og idéer, og hvor jeg har fået serveret det ene on-site SEO-guldkorn efter det andet.

Tak til Helle-Monika Hobbs for et super godt kursus.

#SEOBITCH kan altså noget!

– Isabelle Gregor, Global Digital Marketing hos Egiss

Tusind tak for et spændende og inspirerende webinar. Har for alvor fået mod på tanden til at give mig i kast med SEO

Jeg har længe synes, at det var lidt uoverskueligt at starte på, men føler mig total klar efter en dags læring med dig – så kæmpe tak herfra.

Hvis der er andre der er i tvivl om, hvordan de griber hele SEO-området an, så kan jeg helt klart anbefale at tage fat i Helle Monika aka SEOBITCH.

– Ursula Bek Craig, Kommunikationsansvarlig hos Forælder Fonden

Du brænder igennem på skærmen. Pointerne er knivskarpe, tydelig artikulation og gestikulation + slides fastholder opmærksomheden.

En fornøjelse. TAK.

– Stine Aalborg, Kommunikationskonsulent hos Dansk Kano og Kajak Forbund

Efter seks timer med Helle-Monika Hobbs har jeg rådgivning, værktøjer og inspiration til dagevis af SEO-arbejde med min hjemmeside.

– Joachim Selliken, Direktør hos Teknisk Tale

Spids ørerne og hold koncentrationen, når SEO “bitchen” Helle-Monika øser ud af guldkorn til at SEO-optimere din webtekst. Efter 6 timer kan du det basale i SEO og du har fået konkrete, brugbare fif til at forbedre din hjemmeside.

Seks store stjerner til kurset “Hands-on SEO-tekst” herfra! 🙂

– Susanne Asven, Kommunikation, Marketing & Branding hos Susanne Asven

Inden jeg kom til SEOBitch’s kursus SEO-tekst, vidste jeg så godt som ingenting om SEO andet end, at det er vigtigt.

Med sin varme, professionalisme og humor viste Helle-Monika vej i SEO junglen og jeg gik fra grundkurset med et solidt begreb om, hvordan SEO fungerer og ikke mindst, hvor jeg skulle begynde.

På kurset fik samtlige kursister hands-on viden og øvelser, der gjorde, at jeg kunne gå direkte på arbejde næste dag og implementere det, jeg havde lært.

Er du selv ved at tage de første skridt ind i SEO vil jeg på det varmeste anbefale Helle-Monika.

– Louise Thustrup, redaktør for Sustain Daily

Tak for et godt sammenstrikket og yderst pakket kursus i dag, hvor jeg virkelig fik øjnene op for hvor spændende det er at arbejde med SEO-tekster.

Jeg må sige, du tilføjer meget positivt til ordet bitch. Så du får kun ros herfra!

– Iben Lund Graversen, kommunikationsmedarbejder hos Diakonissestiftelsen

– Ask Lehrmann, Forbundet Kommunikation & Sprog

SEND EN E-MAIL, HVIS DU VIL PÅ VENTELISTEN TIL DET NÆSTE ÅBNE SEO-TEKST-KURSUS

 

SEO-tekst kursus v. SEOBITCH

Få meget mere ud af din hjemmeside!

Driver du selvstændigt erhverv på fuld- eller deltid? Er du freelance tekstforfatter, fotograf, designer, eventmager eller bare hyggeterapeut med en hjemmeside – og kunne du tænke dig at få meget mere gang i forretningen?
 
Så få skovlen under det, du ikke troede, du nogensinde skulle mestre selv: Lær at skrive SEO-tekster på et intensivt endags-kursus, når Helle-Monika Hobbs AKA SEOBITCH igen gi’r den gas på alle pedaler med kurset ”Hands-on SEO-tekst”.

På SEO-tekst-kurset lærer du alt, hvad du har brug for, for at kunne lave tekster, der virker i søgemaskinerne – alt, hvad du skal kunne, for at dine tekster kan gøre en forskel for din hjemmesides synlighed på Google – og dine tal på bundlinjen!

Kurset er målrettet selvstændige erhvervsdrivende, der driver enkeltmandsvirksomhed, og dig, som arbejder med online markedsføring og ønsker at skærpe dine SEO-kompetencer. Det afholdes i tidsrummet kl. 10 til kl. 16, og du får kontinuerligt fingrene i maskinen – dvs. arbejder Hands-on i løbet af dagen – så du straks efter kurset kan omsætte og bruge det, du har lært.

Tid & sted for endagskurset Hands-on SEO-tekst:
Dato på vej. Tidspunktet er altid kl. 10 – 16.
 
Sted:
ONLINE eller fysisk i København
 
Pris:
Kr. 950,- eks. moms
 
Tilmelding:
Skriv via kontaktformularen, hvis du vil på ventelisten eller ønsker tilbud på et Inhouse SEO-kursus eller personlig SEO-support.
OBS: Angiv venligst, om du foretrækker at deltage fysisk eller online på et SEO-tekst-kursus, tak.

ÅBNE SEO-TEKST-KURSER, KALENDER

Forbundet Kommunikation & Sprog, København, mandag den 15. maj 2023 – AFHOLDT

Forbundet Kommunikation & Sprog, København, mandag den 17. april 2023 – AFHOLDT

Forbundet Kommunikation & Sprog, København, mandag den 6. marts 2023 – AFHOLDT

Forbundet Kommunikation & Sprog, København, mandag den 24. oktober 2022 – AFHOLDT

Forbundet Kommunikation & Sprog, København, mandag den 4. april 2022 – AFHOLDT

Heldagswebinar – Forbundet KS, mandag den 24. januar 2022 – AFHOLDT

Forbundet Kommunikation & Sprog, København, onsdag den 27. oktober 2021 – AFHOLDT

Heldagswebinar – Forbundet KS, onsdag den 22. september 2021 – AFHOLDT

Forbundet Kommunikation & Sprog, København, onsdag den 25. august 2021 – AFHOLDT

Heldagswebinar – Forbundet KS, tirsdag den 4. maj 2021 – AFHOLDT

Åbent SEO-tekst-kursus, ONLINE den 15. marts 2021 – AFHOLDT

Heldagswebinar – Forbundet KS, mandag den 8. februar 2021 – AFHOLDT

Heldagswebinar – Forbundet KS, mandag den 18. januar 2021 – AFHOLDT

Forbundet Kommunikation & Sprog, København, mandag den 7. december 2020 – Aflyst grundet corona

Forbundet Kommunikation & Sprog, København, mandag den 12. oktober 2020 – AFHOLDT

Åbent SEO-tekst-kursus, ONLINE den 23. september 2020 – AFHOLDT

Forbundet Kommunikation & Sprog, København, mandag den 24. august 2020 – AFHOLDT

Åbent SEO-tekst-kursus, København den 17. juni 2020 – AFHOLDT

Foreningsfællesskabet Ligeværd, Århus, torsdag den 23 april + onsdag den 7. maj 2020 – AFHOLDT

Forbundet Kommunikation & Sprog, København, onsdag den 15. april 2020 – AFHOLDT

Forbundet Kommunikation & Sprog, København, torsdag den 13. februar 2020 – AFHOLDT

Silent Mind Circles, Ved Slusen 21, 2300 København, onsdag d. 15. januar 2020 – AFHOLDT

Silent Mind Circles, Ved Slusen 21, 2300 København, torsdag d. 31. oktober 2019 – AFHOLDT

Forbundet Kommunikation & Sprog, København, mandag d. 11. november 2019 – AFHOLDT

Foreningsfællesskabet Ligeværd, Århus, onsdag d. 23 oktober + onsdag d. 6. november 2019 – AFHOLDT

Få meget mere ud af din hjemmeside med et SEO-tekst-kursus – bliv kontaktet af SEOBITCH & Co

Vil du hellere lægge dine kræfter andetsteds og betale for, at en professionel skribent leverer de gode SEO-tekster til din hjemmeside?
Se mere om SEOBITCH & Co’s SEO-tekster her.