SEO-KURSUS Á TO DAGES VARIGHED
– FOR VIRKSOMHEDER, ORGANISATIONER, UDDANNELSESSTEDER & FORENINGER

BOOK ELLER UDBYD ET SEO-KURSUS FRA SEOBITCH & Co Á TO DAGES VARIGHED

Hos SEOBITCH & Co udbyder vi SEO-kurser, som er målrettet virksomheder, organisationer, undervisningsinstitutioner og foreninger

Deltagerne på vores SEO-kurser spænder bredt – vi favner alt fra virksomhedsejere til PR- og marketingmedarbejdere samt webadministratorer, skribenter, freelancere og studerende; fælles for alle, som booker eller tilmelder sig et af vores kurser, er, at de vil klædes på med viden om og værktøjer til søgemaskineoptimering.

On-site SEO kursus

SEO-kurset er á to dage, som afholdes med 14 dages mellemrum, så alle, der deltager, kan nå at “få fingrene i maskinrummet” (arbejde med det lærte i kontrolpanelet på websitet) og omsætte det, de lærer på førstedagen, til vi fortsætter på andendagen.

Som deltager på kurset “Hands-on SEO-Workshop” får du på de to dage en grundig indføring i alt det grundliggende indenfor søgemaskineoptimering og bliver instrueret i, hvordan du omsætter det i praksis og skaber forøget synlighed, trafik og omsætning.

Booker du et In-house SEO-kursus, fokuserer vi endvidere på netop dine og dine ansattes/medarbejderes udfordringer, ønsker og behov ift. netop det website, I ønsker at opnå resultater med.

Og ja, SEO ér en lidt nørdet disciplin, som handler om meget andet end at finde og benytte sig af søgeord, men når du deltager på et SEO-kursus fra SEOBITCH & Co, bliver det nørdede formidlet med gejst og energi af en erfaren og levende underviser, så du med garanti får selv det mest knastørre stof leveret på en måde, som er til at forstå – også for ikke-nørder, som kan være lidt urolige ved “alt det tekniske”.

IN-HOUSE SEO-KURSUS FOR VIRKSOMHEDER – EN WORKSHOP, SOM ER MÅLRETTET NETOP JERES BEHOV

Søger du et SEO-kursus til flere af dine medarbejdere eller kolleger, anbefaler vi, at I booker et In-house SEO-kursus.

Et In-house SEO-kursus er et skræddersyet kursus, som er målrettet jer, jeres kunnen og behov, hvor fokus ligger specifikt på jeres hjemmeside og målgruppe.

Denne løsning er særligt velegnet for små og mellemstore virksomheder, hvor flere medarbejdere har brug for at styrke deres SEO-kompetencer og/eller trænger til hjælp med søgemaskineoptimeringen – eller måske samarbejdet omkring SEO-strategien og indsatsen.

Et In-house SEO-kursus afholdes som en workshop hjemme hos jer på firmaets adresse – som udgangspunkt over to dage med 14 dages mellemrum – i tidsrummet 10 – 16, inklusiv pauser.

Her gennemgår vi først de vigtigste ting ift. både on-page-SEO og teknisk SEO (så det er til at forstå, også selvom man måske ikke er nogen IT-nørd), så alle deltagere bliver godt klædt på med basale SEO-kompetencer og har et fælles udgangspunkt.

Herefter fokuserer vi på jeres behov, udfordringer og mål – og på, hvordan I bedst kommer i gang med at søgemaskineoptimere netop det site, som I ønsker at lave SEO på. Altså, hvor de lavthængende frugter er, og hvor I med fordel først og fremmest kan sætte ind med SEO – samt, hvordan I efterfølgende kan følge med i resultaterne af jeres indsats og se, hvad der virker, og hvor I kan sætte mere ind for at opnå bedre placeringer på Google og flere besøg på websitet.

In-House SEO-kursus for virksomheder

SEO-KURSUS FOR FORENINGER, FAGFORBUND, UDDANNELSESINSTITUTIONER O.A.

Udbyder af SEO-kurser

Søger du et SEO-kursus, som du kan udbyde til studerende, medlemmer af et foreningsfællesskab, et fagforbund, en handelsstandsforening eller lignende, finder du i vores SEO-kursus ”Hands-on SEO-Workshop” det helt rigtige tilbud.

Kurset ”Hands-on SEO-Workshop” er meget populært og særligt velegnet til kursusarrangementer, hvor deltagerne ikke nødvendigvis kommer fra den samme virksomhed eller branche – dog er det ingen hindring, hvis de gør.

På dette SEO-kursus får deltagerne en generel indføring i både on-page-SEO og teknisk SEO (som er til at forstå, også selvom man ikke er en IT-nørd) og bliver, gennem en vekselvirkning af oplæg og praktiske øvelser, godt og grundigt klædt på med basale SEO-kompetencer, så de efter kurset kan gå direkte hjem og implementere det lærte.

SEO-kurset “Hands-on SEO-Workshop” afholdes i jeres egne eller lejede kursuslokaler over to dage med 14 dages mellemrum i tidsrummet 10 – 16.

Der arbejdes endvidere med hjemmeopgaver og evt. egne hjemmesider i perioden mellem de to kursusdage.

OBS: “Hands-on SEO-Workshop” kan også bookes som online-kursus eller evt. delvis online-kursus, hvor nogle deltagere er i lokalet og andre tager del online.

Max. deltagerantal er 15 personer.

PÅ SEO-KURSET BLIVER DU KLÆDT PÅ MED ALLE DE VIGTIGSTE FÆRDIGHEDER INDENFOR SØGEMASKINEOPTIMERING 

Alle, som deltager på et SEO-kursus fra SEOBITCH & Co lærer:

 • De grundlæggende faktorer omkring SEO og Google
 • Hvad søgeord er, og hvordan du finder frem til præcis de søgeord og emner, som vil hjælpe på din/jeres online synlighed, kundetilgang og omsætning
 • Best practice og typiske fejl, når man skriver SEO-tekst
 • Hvad Title Tags, Meta Descriptions, H-tags og Alt-tags er, og hvordan du laver dem, så de virker i Googles søgeresultater
 • At lave en søgeordsanalyse
 • At udvælge ”de rigtige” søgeord og emner til dit/jeres content
 • At opbygge og skrive gode søgemaskineoptimerede tekster, som skaber synlighed og trafik til hjemmesiden – at arbejde strategisk med teksterne, så de både rykker i søgeresultaterne og er vedkommende for de mennesker, der læser dem
 • At lave Snippets, der virker (Snippets er det, der vises på søgeresultatsiden/Google)
 • At finde og benytte data fra Google Search Console
 • Noget om load time, mobilvenlighed og andet yderst vigtigt indenfor teknisk SEO
 • Hvad linkbuilding gør for en hjemmesides placering i søgeresultaterne – og hvordan du skaffer de gode links til din/jeres
 • Hvordan du tjekker og holder øje med dine/jeres placeringer (og resultaterne af SEO-indsatsen) på Google

Tag evt. et kig på siden Søgemaskineoptimering, hvor du får en introduktion til, hvad SEO er, og hvad du alt kommer til at lære om via et SEO-kursus.

BOOK ET SEO-KURSUS TIL AFHOLDELSE, HVOR OG HVORNÅR DU ØNSKER DET

Med et In-house SEO-kursus fra SEOBITCH & Co behøver du og dine medarbejdere ikke at rejse for at få skærpet de digitale marketing-kompetencer. I kan få SEO-undervisning indenfor jeres egne fire vægge eller på en adresse i nærheden, uanset hvor i Danmark, du ønsker det, og ikke mindst på det tidspunkt af året eller måneden, hvor det passer bedst for jer.

Også kurset “Hands-on SEO-Workshop” for foreninger, uddannelsesinstitutioner og andre kursusarrangører kommer til jer, uanset hvor i landet I befinder jer

Kontakt blot Helle-Monika Hobbs og få det, som du vil.

SEO-kursus for virksomheder, organisationer og foreninger

PRAKTISK OM SEO-KURSER V. SEOBITCH & Co

Som udgangspunkt har SEO-kurset en varighed á to dage, som afholdes med 14 dages mellemrum i tidsrummet kl. 10 – 16.

Deltagerantal pr. hold hos foreninger o.lign. er max. femten personer
In-house SEO-kurser afholdes med det antal deltagere, I ønsker; dog min. to personer

Har du andre ønsker eller behov, finder vi en løsning, som passer til dem.

SEO-KURSUS ANBEFALINGER – DET SIGER DELTAGERNE OM SEO-KURSET á TO DAGE FOR BEGYNDERE:

Positiv feedback, begejstrede tilbagemeldinger og glade kursusdeltagere, som anbefaler SEOBITCH’ens todages SEO-kursus for begyndere, er noget af det, vi samler på. Læs her, hvad der står i nogle af de tilbagemeldinger, der strømmer ind:

Helle-Monika var én af dem, som især motiverede mig og styrkede min interesse i SEO, efter jeg deltog på hendes kursus i Hands-On SEO, og som har gjort, at det er den disciplin, jeg stræber efter at ville arbejde med og dygtiggøre mig i. Hun er knivskarp, og jeg kan klart anbefale hendes kurser.

– Mark Nielsen, Kommunikation og Marketing hos Njord Law Firm

Super god kombination af teori og Hands On. Tydelig rød tråd, hvor det blev tydeligere og tydeligere for mig at se, hvad SEO er og hvordan man skal bruge sin viden.

Masser af gode tools, som Helle-Monika viste, som i høj grad kan hjælpe mig videre i mit arbejde med SEO.

I det hele taget et super godt kursus, som jeg kan anbefale alle at tage, hvis de vil blive dygtigere til SEO.

– Michael Philip Mortensen, lærer på Brande Højskole

Endelig forstår jeg “det der SEO”. Helle-Monika er ekstremt vidende, tålmodig og en skarp underviser, der har ambitioner på deltagere og deres hjemmesiders vegne. Hun virker helt opdateret på SEO-området og jeg vil til enhver tid bruge hende til at optimere min hjemmeside.

– Dorthe Olander, Leder og udvikler, Cykling uden alder

Efter at have været på et lærerigt todageskursus hos Helle-Monika, har jeg endelig fået blod på tanden til at arbejde med SEO.

Helle-Monika gav mig det overblik, jeg altid har manglet, og gjorde det på en skarp måde med konkrete eksempler og brugbare værktøjer.

Hun formåede at gøre det både sjovt og lærerigt på samme tid – hvilket var super befriende.

Tusind tak for kurset! Alle de varmeste anbefalinger herfra.

Unn Boðadóttir, Marketing Manager hos Varelotteriet

Herligt når de positive overraskelser melder sig: Da Dansk Journalistforbund udbød et webinar om søgemaskineoptimering, syntes jeg, det var fint med en hurtig opdatering.

Meeen jeg syntes godt nok, 6 timer var i overkanten – og da jeg så så, der var tale om 2 x 6 timer tænkte jeg: Det går aldrig godt!

Hér blev jeg overrasket: Helle-Monika Hobbs og en gruppe yderst aktive kursister gjorde, at tiden blev fyldt ud på meningsfyld måde.

Den nye viden skal jeg så nu have overført til min egen og mine kunders hjemmesider.

– Erling Madsen, Ajour pressebureau

Jeg var på onlinekursus hos SEOBitch aka Helle-Monika. Svært tilgængeligt og meget nørdet stof gjort forståeligt over to dage under kyndig vejledning fra Helle-Monika.

– Jens Panduro, fotojournalist

Jeg har være på SEO kursus hos Helle-Monika og kan varmt anbefale det.

Jeg anede intet om SEO, men efter dette kursus føler jeg, jeg har fået et overblik over, hvad SEO kan, og hvad det handler om. Det var både sjovt, udfordrende og lærerigt.

Helle-Monika formår at gøre det meget tørre stof interessant og levende. Jeg blev både motiveret, inspireret og interesseret i at lære meget mere om SEO!!!

Tusind tak, jeg kommer gerne igen og suger mere!

– Birgitte Bjørn, Musiker, videoproducent og lampemager

SEO var ikke noget for mig, eller det troede jeg, indtil jeg kom under Helle-Monikas kyndige vejledning. Nu bruger jeg det selv, hver dag, når jeg publicerer noget på nettet, eller når en tekst skal optimeres. Så brug endelig SEOBITCH, hvis du har brug for hjælp til dine tekster eller hjemmesider, de får en varm anbefaling herfra.

Anders Godtfred-Rasmussen, selvstændig journalist og kommunikatør

ÅBNE SEO-KURSER FOR BEGYNDERE – KALENDER

HANDS-ON SEO: Et todages SEO-kursus for begyndere. Afholdes på to dage over 14 dage.

Forbundet Kommunikation & Sprog, København den 7. + 21. marts 2022 – AFHOLDT

Dansk Journalistforbund, København den 29. april + 13. maj 2020 – AFHOLDT

Dansk Journalistforbund, Århus den 16. marts + 30. marts 2020 – AFHOLDT

Dansk Journalistforbund, København d. 29. oktober + 12. november 2019 – AFHOLDT

Dansk Journalistforbund, Århus d. 24. september + 8. oktober 2019 – AFHOLDT

Dansk Journalistforbund, København d. 7. maj + 21. maj 2019 – AFHOLDT

OBS: Har I “kun” brug for at lære at skrive tekster, som virker i søgemaskinerne – og rammer målgruppen?

Så er det måske et SEO-tekst-kursus, du skal kigge efter.