SEO-KURSUS Á TO DAGES VARIGHED
– FOR VIRKSOMHEDER, ORGANISATIONER & FORENINGER

LÆR AT LAVE SEO PÅ ET SEO-KURSUS Á TO DAGES VARIGHED

Hos SEOBITCH & Co udbyder vi SEO-kurser á to dages varighed, som er målrettet virksomheder, organisationer og foreninger

Deltagerne er alt fra virksomhedsejere til PR- og marketingmedarbejdere samt webadministratorer- og skribenter, og fælles for deltagerne er, at de vil klædes på med viden om og værktøjer til søgemaskineoptimering.

SEO-kurset er bygget op over to dage med 14 dages mellemrum, så du som deltager kan nå at “få fingrene i maskinrummet” (arbejde med det lærte i kontrolpanelet på websitet) og omsætte det, du lærer på førstedagen, til vi fortsætter på andendagen.

Som deltager får du på de to dage en grundig indføring i alt det grundliggende indenfor søgemaskineoptimering og bliver instrueret i, hvordan du omsætter det i praksis og skaber forøget synlighed, trafik og omsætning.

Og ja, SEO ér en lidt nørdet disciplin, som handler om meget andet end at finde og benytte sig af søgeord, men når du deltager på et SEO-kursus fra SEOBITCH & Co, bliver det nørdede formidlet med gejst og energi af en erfaren og levende underviser, så du med garanti får selv det mest knastørre stof leveret på en måde, som er til at forstå – også for ikke-nørder, som kan være lidt urolige ved “alt det tekniske”.

Du kommer dog også til også lære noget om det tekniske indenfor SEO – det er simpelthen et must, at du får den viden med dig
– men det bliver aldrig mere teknisk end, at alle kan være med!

PÅ SEO-KURSET BLIVER DU KLÆDT PÅ MED ALLE DE VIGTIGSTE FÆRDIGHEDER INDENFOR SØGEMASKINEOPTIMERING 

Du lærer:

  • Hvordan Google ”tænker” ift. at præsentere din hjemmeside og dine ydelser i søgeresultaterne
  • Hvad søgeord er, og hvordan du finder frem til præcis de søgeord og emner, som vil hjælpe på din online synlighed, kundetilgang og omsætning
  • Hvad Title Tags, Meta Descriptions, H-tags og Alt-tags er, og hvordan du laver dem, så de virker i Googles søgeresultater
  • At opbygge og skrive gode søgemaskineoptimerede tekster, som skaber synlighed og trafik til din hjemmeside
  • Noget om load time, mobilvenlighed og andet vigtigt indenfor teknisk SEO
  • Hvad linkbuilding gør for din hjemmesides placering i søgeresultaterne – og hvordan du skaffer links til den
  • Hvordan du tjekker og holder øje med dine placeringer (og resultaterne af din SEO-indsats) på Google

Tag evt. et kig på siden om Søgemaskineoptimering her, hvor du får en introduktion til, hvad SEO er – og hvad du alt kommer til at lære om og forstå via et SEO-kursus.

Book et SEO-kursus til afholdelse, hvor og hvornår du ønsker det

Med et SEO-kursus fra SEOBITCH & Co behøver du og dine medarbejdere ikke at rejse for at få skærpet de digitale marketing-kompetencer in house.

I kan få SEO-undervisning indenfor jeres egne fire vægge eller på en adresse i nærheden af den, uanset hvor i Danmark, du ønsker det – og ikke mindst på det tidspunkt af året eller måneden, hvor det passer bedst for jer.

Kontakt blot Helle-Monika Hobbs og få det, som du vil.

SEO-kursus for virksomheder, organisationer og foreninger

Praktisk om SEO-kursus v. SEOBITCH & Co:

Som udgangspunkt har SEO-kurset en varighed á to dage, som afholdes med 14 dages mellemrum i tidsrummet kl. 10 – 16.

Deltagerantal pr. hold er otte – max. tolv personer.

Har du andre ønsker eller behov, finder vi en løsning, som passer til dem.

Men hvorfor SEO? – Fordi det sikre sted at gemme et lig er på side to på Google!

Det lyder groft, men du har måske hørt udsagnet før, for vi, som arbejder med søgemaskineoptimering, har gennem mange år benyttet os af det i flæng – og når vi siger, at det bedste sted at gemme et lig er på side to på Google, er det simpelthen fordi, ingen nogensinde kigger der!

Du behøver blot at se på din egen søgeadfærd på Google – hvor ofte klikker du dig videre til side to eller undersøger resultater, som ligger på side tre, fire, fem osv.? Hvis du er som de fleste, sker det yderst sjældent – og det samme gør sig gældende for dine kunder.

Hvis du er som de fleste virksomheder, foreninger, selvstændige erhvervsdrivende, freelancere og andre, der administrerer eller laver indhold til hjemmesider, er du måske heller ikke klar over, hvad der skal til for at få netop dine varer eller ydelser placeret på side et i Googles søgeresultater, men undrer dig måske over, hvorfor det er dine konkurrenter, der figurerer der.

Heldigvis er der meget, du selv kan gøre, for at din hjemmeside ikke ender/vedbliver med at være et godt gemt lig på Google, men får et synligt liv og bliver fundet af din målgruppe. Helt kort er svaret SEO, og du kan lære det her!

Derfor SEO! Og derfor er du godt på vej til et synligt og målbart onlineliv, når du booker et SEO-kursus her!

OBS: Har I bare brug for at lære at skrive tekster, som rykker i søgemaskinerne – og rammer målgruppen? Så er det måske et SEO-tekst-kursus, du skal kigge efter.
Se mere om vores SEO-tekst-kursus her.

ÅBNE SEO-KURSER FOR BEGYNDERE – KALENDER

HANDS-ON SEO: Et todages SEO-kursus for begyndere. Afholdes på to dage over 14 dage.

Dansk Journalistforbund, København den 29. april + 13. maj 2020 – AFHOLDT

Dansk Journalistforbund, Århus den 16. marts + 30. marts 2020 – AFHOLDT

Dansk Journalistforbund, København d. 29. oktober + 12. november 2019 – AFHOLDT

Dansk Journalistforbund, Århus d. 24. september + 8. oktober 2019 – AFHOLDT

Dansk Journalistforbund, København d. 7. maj + 21. maj 2019 – AFHOLDT