SOCIALE MEDIER – MARKEDSFØRING

Et gammelt ordsprog siger, at man ikke skal skyde gråspurve med kanoner. Alligevel er det det, de fleste virksomheder er ude i, når de kaster sig over social media marketing eller forsøger sig med social selling.

Langt de fleste bruger nogle helt forfejlede metoder til at ramme målgruppen, og hvis de endelig rammer en enkelt spurv, ryger der sjældent nogen finker af den pande…

Vil du nå bredt ud på de digitale platforme, skal du ikke skyde gråspurve med kanoner – men du må heller ikke skyde med spredehagl! Det gælder for såvel din markedsføring på Facebook og Instagram som for dine social selling aktiviteter på LinkedIn og Twitter.

Find ti høns – og former dem med en historie på Facebook!

Markedsføring på de sociale medier handler dybest set om evnen til at gøre én fjer til ti høns – og formere dem med en historie, der sælger sig selv.

Helt forsimplet kan man sige, at det handler om at blive set. Det handler om at blive liket. Det handler om at blive delt. Og – det handler om at få fans, følgere og flittige ambassadører.

Men hvor simpelt det end er at sige og se, er sagen også bare, at en hel masse inaktive følgere, et par flittige, loyale familiemedlemmer og en konkurrence i ny og næ hverken gør en hønsegård fyldt med kaglende høns eller en usynlig forretning synlig – og mindst af alt gør det noget godt for omsætningen i din forretning.

Der skal meget mere til.

Social media marketing fra SEOBITCH & Co

Når SEOBITCH & CO leverer social media marketing, skubber vi ingen intetsigende reklamer afsted, og vi booster kun opslag, som har pondus!

For at lave opslag og kampagner, som får liv i strømmen, arbejder vi med gode fortællinger – og vi går efter dem, som folk gider at snakke om. I det arbejde forener vi alle vores skarpeste markedsføringskompetencer; søgemaskineoptimering, salgspsykologi, social intelligens og story telling.

  • Vi inddrager brugen af søgeordsanalyser og andre data til at definere din salgstragt og udarbejde en målrettet aktivitetsplan.
  • Vi skaber opmærksomhed med billeder/illustrationer, som har blikfang.
  • Vi forfører med overskrifter, som gør dit publikum nysgerrig efter mere.
  • Vi laver indhold, der rører ved mennesker: indhold, de gider at røre ved – og dele.

Og sidst men ikke mindst sikrer vi os, at vi konsekvent kan målrette aktiviteterne og opnå de ønskede resultater for din virksomheds tilstedeværelse på de sociale medier: Vi tester effekten af vores indsats – og vi bruger de data, vi indsamler, så vi kan fortælle flere historier og formere dem i de sociale fora, og du kan samle guldæg fremfor inaktive følgere.

Vil du have hjælp til høns og guldæg på de sociale medier? Lad SEOBITCH & Co hjælpe dig på vej.